Spøgelser og mytiske væsner krydret med et drys af TRoAnere.

 For noget tid siden blev TRoA kontaktet af Aalborg Historiske Museum fordi de gerne ville have hjælp og sparring i forbindelse med en vandreudstilling, de skulle lave om spøgelser og mytiske væsner i Nordjylland. Vi var 4 personer, der var heldige nok til at have både tiden og lysten til at deltage og vi startede ud med en sparringsrunde med de ansvarlige fra Aalborg Historiske Museum, hvor vi virkelig fik lov at udfolde vores fantasi omkring hvad vi syntes, der kunne passe ind i en sådan udstilling. 

Efter sparringsmødet var næste skridt at lægge stemmer til nogle af disse mytiske væsner, som man kunne møde i Nordjylland i fordums tid. Så 3 af os mødtes igen på museet for et par uger siden og hjalp med vores bedste bud på spøgelser, trolde, hekse og andre interessante "personligheder" fra de nordjyske myter. 

Det var en rigtig fed oplevelse at være med i projektet og jeg vil gerne opfordre alle interesserede til at besøge udstillingen, som I kan læse mere om på dette link:

 https://nordjyskemuseer.dk/vandreudstilling-spoegelser-og-mystiske-vaesner/ 

her kan I også se hvor udstillingen er på hvilke datoer. Lige nu ligger den i Storvorde hvorfra den tager videre til Frejlev. Udstillingen er henvendt til børn, men hvis man nu gerne vil høre hvad 3 tossede TRoAnere lyder som når de er mytiske væsner, skal I da kigge forbi!


Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Billeder fra Sidste Søndag september

Dungeoncraft - rollespilsforfatter til D&D 5e af Martin Akto Kanstrup