Genåbning og glade dage.

 TRoA er endelig åben igen. Så til jer, der ikke har udnyttet det endnu, så skynd jer at komme tilbage og vær sammen med os andre igen. 

Indtil videre har jeg personligt nydt både bordrollespil, Sidste Søndag (som fotograf og praktisk gris), tabletop malehygge og filmdag. Det er godt at være tilbage!

Genåbningen har også givet noget ny energi og lyst til at få bloggen her godt i gang. Det bliver hurtigt trivielt kun at smide lidt billeder op på Facebook med den begrænsede tekst, der bliver plads til der. Så  u hvor ferien lurer om hjørnet, skal der arbejdes mere med TRoA News, så I alle får en bedre mulighed for at følge lidt med i flere af de ting TRoA tilbyder. 

Apropos ting TRoA tilbyder! I august er der planlagt fælles tur til Fårup Sommerland. Vi har nu været afsted de sidste par år og det har været fantastisk hver gang. Hvis man gerne vil med, så kig ind på https://www.facebook.com/events/843931376249640 og husk at læse beskrivelsen, så I kender planen. Jeg har også lovet arrangørerne at gøre opmærksom på at personer under 16 skal være ifølge en værge eller anden voksen kontaktperson, da arrangørerne ikke skal være ansvarlige for de unge på turen.

- Charlotte M. Andersen

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Billeder fra Sidste Søndag september

Dungeoncraft - rollespilsforfatter til D&D 5e af Martin Akto Kanstrup